ماجرای توافق استقلال و سپاهان بر سر گودرزی استقلال مهاجم آفریقایی خرید؟ نتیجه بازی دوستانه استقلال و لوسیل قطر(۸ مرداد ۱۴۰۴)| تیم امیدوارکننده ساپینتو شنبه تکلیف استعفای جویباری مشخص می‌شود کار تراکتور و آلوس به فیفا کشید فوفانا در راه لیگ عربستان واسعی: سابقه نداشته ۳ سال در یک تیم باشم برنامه بازی‌های لیگ برتر فوتبال مشخص شد وریا کدام گره استقلال را باز می‌کند؟ کارل توکو اکامبی گزینه مدنظر پرسپولیس کیست + رزومه و تیم‌های سابق عیسی رضایت ندهد، قراردادش فسخ نمی‌شود| درانتظار رونمایی از آل کثیر سود ۲۰ میلیون پوندی چلسی از خرید‌های شکست‌خورده! سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو! وریا به دنبال صدور مجوز بازگشت به استقلال استقلال مجوز گرفت، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور در انتظار نویر به تیم ملی آلمان بازمی‌گردد؟ انتقاد حسن تفتیان از فدراسیون دوومیدانی | دوومیدانی ایران روزهای خوبی ندارد! نیاز پرسپولیس به هافبک ششدانگ | ضعف ادامه‌دار سرخ‌پوشان در خط میانی زمان آغاز لیگ برتر کشتی مشخص شد گل محمدی به دنبال مدافع پرسپولیسی
سرخط خبرها

پایان دوران ناظم الشریعه در تیم ملی فوتسال

  • کد خبر: ۹۰۳۷۹
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۸
پایان دوران ناظم الشریعه در تیم ملی فوتسال
سرمربی تیم ملی در بازی با ایتالیا برای آخرین بار روی نیمکت تیم ملی می‌نشیند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فدراسیون فوتبال بعد از بررسی تمام اتفاقات ماه‌های اخیر در فوتسال، تصمیم به ایجاد تغییر در تیم ملی فوتسال گرفته است و بعد از بازی دوستانه با ایتالیا به همکاری با ناظم الشریعه پایان می‌دهد. ۲ دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتسال ایران با ایتالیا را باید آخرین حضور سیدمحمد ناظم الشریعه روی نیمکت ایران دانست. این تصمیمی است که فدراسیون فوتبال ایران بعد از بررسی اتفاقات و حواشی چند ماه اخیر به ویژه نتایج تیم ملی در جام جهانی۲۰۲۱ لیتوانی گرفته است.

ناظم الشریعه بر خلاف سال۲۰۱۶ که موفق شد ایران را به عنوان سومی جام جهانی برساند، در سال۲۰۲۱ حتی از رسیدن به نیمه نهایی جام جهانی بازماند و در مرحله یک چهارم نهایی برابر قزاقستان شکست خورد و از دور این مسابقات حذف شد. ناظم الشریعه بار‌ها در مصاحبه‌های خود و همچنین در جلساتی که با اعضای کمیته فوتسال و حسن کامرانی فر، دبیر کل فدراسیون فوتبال داشت، دلایل این ناکامی را تشریح کرد و گزارش‌های کاملی را در اختیار فدراسیون فوتبال قرار داد. با وجود تمام این جلسات و اظهارنظرها، ناظم الشریعه در روز‌های پایانی کارش با تیم ملی ایران قرار دارد و با تصمیم فدراسیون فوتبال، دیدار با ایتالیا آخرین حضورش روی نیمکت تیم فوتسال کشورمان است.

شروع قابل قبول ناظم الشریعه

شهریور ۱۳۹۴ بود که ناظم الشریعه در تیم ملی فوتسال ایران جانشین «خسوس کاندلاس» اسپانیایی شد. او فرصت چندانی در اختیار نداشت و بلافاصله مهرماه ۲ بازی دوستانه با روسیه در شهر ارومیه برگزار کرد. نخستین دیدار با روسیه که اولین تجربه رسمی سرمربیگری ناظم الشریعه در تیم ملی بود، با پیروزی و دومین بازی با نتیجه تساوی به پایان رسید. تیم ملی سپس به ایتالیا رفت و در ۲ بازی برابر این تیم متحمل شکست شد تا از آنجا راهی مسابقات گرندپری برزیل شود. ایران با ناظم الشریعه در آن رقابت‌ها فراتر از انتظار ظاهر شد و با شکست کلمبیا، آنگولا و اروگوئه در مرحله گروهی و پاراگوئه در نیمه نهایی، به فینال راه یافت. تیم ناظم الشریعه در فینال هم برابر برزیلِ میزبان عملکرد درخور توجهی داشت و این تیم را زیرفشار گذاشت؛ اما در نهایت بازی را واگذار کرد.

۲ قهرمانی در آسیا و یک عنوان سومی در جام جهانی

ناظم الشریعه در ادامه کار خود با تیم ملی فوتسال ایران، عنوان قهرمانی آسیا را در سال ۲۰۱۶ پس گرفت و تیمش روی سکوی نخست قاره کهن ایستاد. این روند موفقیت آمیز در جام جهانی۲۰۱۶ تکرار شد و ایران که حدود یک سال ناظم الشریعه را روی نیمکت خود می‌دید، به عنوان سوم جام جهانی کلمبیا رسید.

بعد از جام جهانی۲۰۱۶،  تیم ناظم الشریعه توانست قهرمانی در جام ملت‌های آسیا در سال۲۰۱۸ را تکرار کند، اما کارشناسان و مربیان مختلف از همان زمان بر جوان گرایی تیم ملی تأکید داشتند تا این تیم با میانگین سنی مناسب در جام جهانی۲۰۲۰ شرکت کند؛ رقابت‌هایی که تعویق یک ساله در آن و افزایش سن بازیکنان باعث شد تا تبعاتش را در سال۲۰۲۱ و در دیدار برابر قزاقستان نشان بدهد.

بازی با ایتالیا، آخرین بازی آقای سرمربی

به نظر می‌رسد اگر بازی‌های تدارکاتی ایران با ایتالیا از قبل هماهنگ نشده بود (برای روز‌های ۲۹ و ۳۰ آذر به میزبانی ایتالیا)، فدراسیون همین حالا و چه بسا زودتر قید ادامه کار با ناظم الشریعه را می‌زد؛ اما نداشتن گزینه مناسب از یک سو و الزامات و تعهدات بین المللی برای انجام این مسابقه از سوی دیگر باعث شد تا کار ناظم الشریعه روی نیمکت ایران تمدید شود.

با این حال، همان طور که در بالا ذکر شد، بعد از بازگشت ایران از ایتالیا، باید دوره کاری ناظم الشریعه در تیم ملی فوتسال را تمام شده تلقی کرد. باتوجه به صحبت‌های روز سه شنبه احسان اصولی و اینکه تیم ایران بعد از ایتالیا رویداد دیگری ندارد، همکاری با ناظم الشریعه بعد از ۶ سال و ۳ ماه به پایان می‌رسد و فدراسیون فوتبال آماده ایجاد تغییرات زمستانی در تیم ملی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->